Calipage Sercu

Welkom: ontdek wat Calipage Sercu voor u te bieden heeft!

Calipage Sercu in een notendop:
Adresgegevens: Brugsesteenweg 380, 8800 Roeselare.
Tel.: 051/24.70.00
Winkeloppervlakte: maar liefst 2.000 m2 waarvan 1.000 m2 verkoopsruimte
Openingsuren: maandag tot vrijdag van 8u15 tot 12u, van 13u15 tot 18 u. Zaterdag van 9 u tot 12 u.

Calipage Sercu

Calipage Sercu is een hecht familiebedrijf met 12 medewerkers. De grondvesten werden gelegd door vader Paul Sercu. Hij richtte in 1942 Sercu op.

De liefde voor het vak werd vervolgens van generatie op generatie doorgegeven wat tot op vandaag resulteert in een bewezen en jarenlange vakkennis. Sedert 2009 maken we deel uit van Calipage; een internationaal netwerk van zelfstandige topverdelers in bureaubenodigdheden en kantoorartikelen.

We hebben dan ook beslist om de winkeloppervlakte behoorlijk uit te breiden, waardoor voortaan een ruimer en breder assortiment wordt aangeboden om in ieders behoeften te voorzien.

Het spreekt dan ook voor zich dat men bij Calipage Sercu kwaliteit, service en het menselijke aspect hoog in het vaandel draagt.

Voor elk wat wils!

Wim Sercu: “Wij hebben alles in huis om u ten volle te ondersteunen op IT-vlak. Voor al uw vragen over printers, telefoons, copiers, netwerken en totaaloplossingen kan u beroep doen op onze sterk onderlegde IT-afdeling”. Eigen IT-technici en een algemene technische dienst staan tot uw dienst. Het ruim aanbod kwalitatieve kantoorartikelen, lederwaren enz. valt eveneens in de smaak bij jong en oud, business-to-business en business-to-consumer klanten.

Online bestellen of een aangenaam winkelbezoek?

Winkel Calipage Sercu In tijden van drukke agenda’s en soms noodgedwongen multitasken is het bestellen via een webshop een ware zegen! Via onze webshop www.sercu.calipage.be kan u eenvoudig en in enkele muisklikken bestellingen plaatsen.
Een bezoek aan onze winkel is eveneens een aanrader. Een boeiend winkelconcept in combinatie met een sterk aanbod zorgt voor een aangename winkelsfeer. Wij hopen u alvast binnenkort te mogen verwelkomen!

Sercu Office & Automation heeft alles in huis om uw kantoor of bedrijf beter te organiseren. Van A tot Z, van antivirussoftware tot zakomslag ...

Op deze site vindt u een duidelijk overzicht van onze producten of kom een bezoekje brengen aan onze showroom